Sync in Code - Werkwijze
 
 
 

Werkwijze

Een goede samenwerking is de enige manier om tot een goed eindresultaat te komen. Wij stellen ons op als uw teamlid. Daarbij is een goed eindresultaat net zo belangrijk voor u als voor ons.

 

  • Luisteren.
  • Meedenken.
  • Vooraf problemen voorkomen.
  • Open communicatie.
  • Van idee tot en met implementatie en support.

 

Luisteren

Wij luisteren naar uw wensen. Alleen dan kan het eindresultaat aan alle eisen voldoen.

Meedenken

Onze gezamenlijke kennis is noodzakelijk. Door al in een vroeg stadium mee te denken kunnen wij u voor valkuilen behoeden en bespaart u op de lange termijn een hoop geld.

Vooraf problemen voorkomen

Bespaar uzelf een hoop ergernissen achteraf. Het juiste moment om een software ontwikkelaar in te schakelen is bij het ontwerpen van uw business modellen. Vaak kan een onafhankelijke partij deze beter analyseren en optimaliseren.

Open communicatie

Het over de schutting gooien van een opdracht werkt niet. Onze werkwijze daarin is uw wensen vastleggen, bespreken, eventueel herzien, toetsen of deze in lijn zijn met andere wensen. Daarom werken we altijd meet een ticketsysteem, bijvoorbeeld Jira. Hiermee creëer je transparantie en een dialoog tijdens de ontwikkeling van uw systeem.

Van idee tot en met implementatie en support.

Wij kunnen uw hele traject ondersteunen. Ook als het systeem opgeleverd is leveren wij support aan uw medewerkers en beheerder.