Sync in Code - Contract management system
 
 
 

Contract management system

Voor een Duits email marketing bedrijf hebben we een contract management systeem gebouwd.

Business Case

Deze klant verzameld gegevens met behulp van enquêtes. Bezoekers kunnen een vragenlijst beantwoorden en daarmee korting of een cadeau krijgen.

Het contract management systeem moet de mogelijkheid bieden voor de medewerkers om de contracten te configureren. Het systeem moet zelf zorgen voor de dagelijkse verwerking en verzending van de verzamelde gegevens.

Oplossing

Aan de al bestaande core is een contract module toegevoegd. In de backoffice zijn de nodige menu items toegevoegd voor het contract beheer.

De module bestaat uit een aantal delen.

Als eerste het configuratie deel. Hier kan de gebruiker de contracten aanmaken en aanpassen.

Deel twee is de gegevens verwerking. Cron triggered taken verwerken de beschikbare deelnames zodat deze aan de juiste klanten kunnen worden geleverd. Daarbij worden gegevens gevalideerd, gesorteerd, ontdubbeld, contract regels ( rules ) worden toegepast en de data wordt naar de klant gestuurd.

Deel drie is de automatische feedback. Als er bijvoorbeeld contracten verlopen worden deze automatisch uitgezet, even als de vragen die aan dat contract gekoppeld zijn. Het is mogelijk dat dit om een periodiek gaat waarna het contract en de vraag automatisch weer actief kunnen worden.

Deel vier zijn de statistieken. In deze is te zien hoe een of meerdere contracten presteren. Met behulp van deze informatie kunnen de contracten bijgestuurd worden.

Dit systeem draait nu al een aantal jaren en met succes.

Support

Naast de software design en ontwikkeling ondersteunen we de klant ook met raad en daad.

Soms hebben medewerkers behoefte aan meer informatie over bijvoorbeeld de prestaties van een bepaalde campagne of over het succes van een specifieke vraag.

 

Naast de het campagne management deel hebben we ook het campagne management systeem gebouwd en de statistieken.